Dolar
41.58
Euro
48.63
Altın
3,759.71
ETH/USDT
4,016.40
BTC/USDT
109,471.00
BIST 100
11,151.20
Gündem

Trabzon'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Trabzon'un Arsin ilçesinde sağanak, heyelana neden oldu.

Duyğu Avunduk  | 27.09.2025 - Güncelleme : 27.09.2025
Trabzon'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Trabzon

İlçe genelinde aralıklarla devam eden yağış, sağanağa dönüştü.

Yağış dolayısıyla 5 mahalle ile Atayurt-Santa grup yolunda heyelan meydana geldi.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı

İhbar üzerine jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, DSİ, karayolları ve Arsin Belediyesi ekipleri de müdahalede bulundu.

Kapanan yolların ulaşıma açılması için ekipler, iş makineleriyle çalışma gerçekleştirdi.

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, AA muhabirine, Atayurt-Santa grup yolunun heyelan nedeniyle kapandığını, ekiplerin hızlı şekilde müdahale ederek bölgede çalışma başlattığını söyledi.

Bir süre trafiğe kapanan yolun çalışmaların ardından kontrollü olarak yeniden açıldığını belirten Bilgin, can ve mal kaybının yaşanmaması için akşam saatlerinde vatandaşların Atayurt-Santa grup yolunu kullanmaması uyarısında bulundu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın