përzgjedhja e editorit

"Maqedonia është në pritje të vendimit formal të Këshillit Evropian për fillimin e bisedimeve dhe konsiderojmë se fakti që pikërisht Rumania do të kryesojnë me BE-në në këto momente, është i një rëndësie të veçantë për ne", tha zv/kryeministri Osmani

kategoria e titullit