BALLKANI

Begaj: Shqipëria do të vazhdojë të luajë rolin e saj konstruktiv për paqe dhe stabilitet

Begaj: Shqipëria do të vazhdojë të luajë rolin e saj konstruktiv për paqe dhe stabilitet

Shqipëria është tashmë para sfidave të ndërtimit të politikave strategjike brenda dhe jashtë vendit", tha Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, në pritjen zyrtare me rastin e Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Komandanti i KFOR-it zhvillon bisedë telefonike me shefin e Forcave të Armatosura të Serbisë
27.11.2023

Komandanti i KFOR-it zhvillon bisedë telefonike me shefin e Forcave të Armatosura të Serbisë

“Komandanti i KFOR-it përsëriti se KFOR-i, si gjithmonë, do të vazhdojë të përmbushë misionin e tij në çdo kohë dhe në mënyrë të paanshme për të siguruar një mjedis të qetë dhe të sigurt për të gjithë njerëzit që jetojnë në Kosovë", thuhet në njoftim

Kosovë, presidentja Osmani në Ditën e Forcës: FSK-ja e gatshme për anëtarësim në NATO
27.11.2023

Kosovë, presidentja Osmani në Ditën e Forcës: FSK-ja e gatshme për anëtarësim në NATO

“Është derdhur shumë gjak që Kosova ta ketë ushtrinë e saj, prandaj jam e bindur që secili ushtar dhe secila ushtare e mban këtë uniformë me shumë krenari dhe është i gatshëm që ta japë edhe jetën për atdheun nëse është nevoja”, tha Osmani

Shënohet 25-vjetori i Kushtetutës së Shqipërisë
27.11.2023

Shënohet 25-vjetori i Kushtetutës së Shqipërisë

Në fjalën e tij në hapje të konferencës, Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, u shpreh se Kushtetuta e vitit 1998 është shprehje e aspiratave të popullit për një Shqipëri demokratike dhe evropiane

Prishtinë, mbahet aktiviteti “Ato janë Ne” si sensibilizim me viktimat në baza gjinore
27.11.2023

Prishtinë, mbahet aktiviteti “Ato janë Ne” si sensibilizim me viktimat në baza gjinore

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, tha se nga janari janë raportuar rreth dy mijë raste të dhunës në familje dhe 90 për qind e këtyre rasteve janë shënuar ndaj grave dhe vajzave

Në Kosovë është mbajtur manifestimi "Takimet jashtë vendit"
27.11.2023

Në Kosovë është mbajtur manifestimi "Takimet jashtë vendit"

Koordinatori i "Yunus Emres" në Kosovë, Ramazan Yılmaz, në deklaratën e tij për Anadolu tha se ky takim, i treti me radhë u mbajt në Prizren, pas atij të Budapestit dhe Prishtinës