jeta

Çifti nga Britania e Madhe me biçikletë nis udhëtimin rreth botës

Çifti nga Britania e Madhe me biçikletë nis udhëtimin rreth botës

Çifti nga Britania e Madhe, Ed Levy (33) dhe Emily Coward (30) u nisën nga Londra me biçikleta në udhëtimin rreth botës. Deri në cakun e tyre, që është Zelanda e Re, pritet të kalojnë rreth 20 mijë kilometra

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Nëna palestineze shet thërrime buke për të siguruar jetesën e fëmijëve të saj
27.12.2018

Nëna palestineze shet thërrime buke për të siguruar jetesën e fëmijëve të saj

Gjatë 12 viteve të fundit, Rripi i Gazës ka vazhduar të vuajë nën një bllokadë shkatërruese izraelite që ka rrënuar ekonominë e enklavës bregdetare dhe ka privuar dy milionë banorët e saj nga shumë produkte bazë

Refugjatët në Siri luftojnë me dimrin, djegin rrobat e fëmijëve për ngrohje
27.12.2018

Refugjatët në Siri luftojnë me dimrin, djegin rrobat e fëmijëve për ngrohje

Organizatat humanitare këtë vit kanë arritur të sigurojnë ndihmë për ngrohje për gjithsej 20 për qind të refugjatëve në kamp

Rrobaqepësi nga Tirana prej 61 vitesh punon pa ndërprerje
28.10.2018

Rrobaqepësi nga Tirana prej 61 vitesh punon pa ndërprerje

I moshuari rrëfen se këtë profesion e nisi që në vitin 1957, në moshën 14-vjeçare dhe shprehet se atë kohë ndihej i privilegjuar me një zanat të tillë

Babë e bijë pushtojnë lartësitë qiellore në aviacionin akrobatik
09.09.2018

Babë e bijë pushtojnë lartësitë qiellore në aviacionin akrobatik

Si piloti i parë profesional akrobatik në Turqi, Ozturk për partnere në ajër ka vajzën e tij Sener, e cila ndoqi hapat e tij dhe u bë femra e vetme që merret profesionalisht me këtë disiplinë sfiduese ajrore

Varroset humanisti dhe teologu Sead Ajruli
05.09.2018

Varroset humanisti dhe teologu Sead Ajruli

Hoxhë Ajruli njihet për kontributin e tij në edukimin e të rinjve, si dhe për aktivitetet humanitare duke ndihmuar skamnorët dhe nevojtarit e rajonit të Pollogut dhe më gjerë