Lajme institucionesh

Prezantohet në Tiranë Indeksi Kombëtar i Integritetit të Zgjedhjeve

Prezantohet në Tiranë Indeksi Kombëtar i Integritetit të Zgjedhjeve

Në konferencë merrnin pjesë përfaqësues të shoqërisë civile, akademikë, si dhe Zineb Touimi-Benjelloun, përfaqësuese e Përhershme e PNUD-it në Shqipëri dhe Koordinatore e Kombeve të Bashkuara.T

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Anadolu Agency reagon në lidhje me zyrën e Kajros dhe AA Arabisht
04.06.2015

Anadolu Agency reagon në lidhje me zyrën e Kajros dhe AA Arabisht

Në reagimin zyrtarë ndër të tjera thuhet: “Lajmet se Anadolu Agency ka mbyllur Zyrën rajonale të Lindjes së Mesme dhe Afrikës e cila ndodhet në Kajro nuk janë të vërteta”.

Interes i lartë për panairin "Hallall" në Moskë, AA partner i Komunikimit Global
22.05.2015

Interes i lartë për panairin "Hallall" në Moskë, AA partner i Komunikimit Global

Në ceremoninë e hapjes së panairit i cili ka nisur sot në Crocus-Expo, në kryeqytetin e Rusisë në Moskë morën pjesë zëvendëskryetari i Këshillit të Myftive të Rusisë, Rushan Abbasov, ambasadorë të disa vendeve dhe një numë ri

Anadolu Agency rrit bashkëpunimin me agjencinë e lajmeve AzerTac
20.05.2015

Anadolu Agency rrit bashkëpunimin me agjencinë e lajmeve AzerTac

Gjatë takimit u ra dakord për të bërë edhe më aktive faqen e internetit të Unionit të Agjencive të Lajmeve të Gjuhës Turke dhe në trajnimin e punonjësve të AzerTac në AA.

Anadolu Agency me projekt të veçantë për ndjekjen e zgjedhjeve në Turqi
29.04.2015

Anadolu Agency me projekt të veçantë për ndjekjen e zgjedhjeve në Turqi

AA e cila ka një historik dhe një eksperiencë të dy zgjedhjeve me ekipin e saj profesional vazhdon punimet për publikimin e veçantë të lajmeve për zgjedhjeve.

Rrjeti i abonentëve të Anadolu Agency zgjerohet edhe në Azerbajxhan
02.04.2015

Rrjeti i abonentëve të Anadolu Agency zgjerohet edhe në Azerbajxhan

AA e cila ka intensifikuar angazhimet e saj me qëllimin për tu bërë një ndër 5 agjencitë më efektive në botë, në rajonin Azi-Kaukaz ajo po zgjeron edhe prodhimin e lajmeve edhe rrjetin e abonentëve.