Sport

Messi: Futbolli pas COVID-19 nuk do të jetë më i njëjtë

Messi: Futbolli pas COVID-19 nuk do të jetë më i njëjtë

"Mendoj se futbolli dhe jeta në përgjithësi nuk do të jenë më të njëjta. Vështirësitë financiare që kompanitë e lidhura me botën e sportit do të përjetojnë do të ndikojnë në futboll", tha Messi

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Futboll, Premier Liga angleze rifillon më 17 qershor pa spektatorë
28.05.2020

Futboll, Premier Liga angleze rifillon më 17 qershor pa spektatorë

Liga do të vazhdojë me ndeshjet Aston Villa-Sheffield United dhe Manchester City-Arsenal, të cilat do të luhen më 17 qershor, e mërkurë

Itali, Serie A vazhdon sezonin më 20 qershor
28.05.2020

Itali, Serie A vazhdon sezonin më 20 qershor

"Është hapi i duhur të rifillojmë me futbollin, ndërkohë që Italia po ndërmerr veprime. Si rezultat i gjithë kësaj, mund të themi se kampionati do të riniset më 20 qershor", tha ministri i Rinisë dhe Sportit, Vincenzo Spadafora

Futboll, Super Liga turke vazhdon sezonin në qershor
28.05.2020

Futboll, Super Liga turke vazhdon sezonin në qershor

Federata e Futbollit e Turqisë tha se të gjitha përgatitjet për rinisjen e ndeshjeve më 12 qershor kanë përfunduar

Lojtarët dhe stafi i Beşiktaş-it negativ ndaj koronavirusit
28.05.2020

Lojtarët dhe stafi i Beşiktaş-it negativ ndaj koronavirusit

Klubi i Stambollit konfirmoi se ekipi do të vazhdojë stërvitjet ashtu siç ishte planifikuar

Futbolli në Australi rifillon në mes të korrikut
28.05.2020

Futbolli në Australi rifillon në mes të korrikut

Federata e Futbollit të Australisë tha se është vendosur që të përfundojë sezoni 2019-2020 dhe se ndeshjet e ligës së parë planifikohen të zhvillohen në mes të korrikut