Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,209.91
ETH/USDT
3,579.10
BTC/USDT
70,621.00
BIST 100
9,038.93
Dünya

Kahire Havalimanı yakınlarında çıkan yangın kontrol altına alındı

Mısır Devlet Televizyonu, Uluslararası Kahire Havalimanı yakınlarında patlama sesi duyulduğunu ve ardından yangın çıktığını duyurdu.

13.07.2018 - Güncelleme : 13.07.2018
Kahire Havalimanı yakınlarında çıkan yangın kontrol altına alındı

KAHİRE

Mısır'ın başkenti Kahire'deki Uluslararası Kahire Havalimanı yakınlarında patlama sesi duyulduğu ve ardından yangın çıktığı belirtildi.

Mısır Devlet Televizyonunun yayınladığı habere göre, başkentin doğusundaki Uluslararası Kahire Havalimanı yakınlarındaki bir bölgeden patlama sesi geldi ve ardından da yangın çıktı.

Yangın kontrol altına alındı

Uluslararası Kahire Havalimanı yakınlarında çıkan yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

Mısır Devlet televizyonunun haberine göre, sivil savunma güçleri, havalimanı yakınlarında özel bir şirkete ait yakıt deposunda çıkan yangını kontrol altına aldı.

AA muhabirine konuşan Sivil Havacılık Bakanlığı Sözcüsü Basim Abdulkerim, havalimanında patlama meydana gelmediğini, patlama ve yangının havalimanına uzak bir bölgede yaşandığını kaydetti.

Havacılık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada da havalimanındaki hava trafiğinin normal seyrettiği bilgisi paylaşıldı.

Havacılık ve Havalimanları Holding Başkanı Muhammed Said Mahrus ise güvenlik gerekçesiyle bazı seferlerin askıya alınmasına karar verildiğini, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ifade etti.

Mahrus, patlamanın havalimanı yolunda bir petrokimya şirketine ait yakıt deposunda meydana geldiğini aktardı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.