Dolar
32.34
Euro
35.15
Altın
2,159.91
ETH/USDT
3,388.70
BTC/USDT
65,313.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

İsveçli milli futbolcu Berg: Hakem 2 penaltı sözü verdi

İsveç Milli Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Berg, Rumen hakem Kovacs'ın Türkiye maçının devre arasında kendisine iki penaltı sözü verdiğini iddia etti.

18.11.2018 - Güncelleme : 19.11.2018
İsveçli milli futbolcu Berg: Hakem 2 penaltı sözü verdi A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta, İsveç A Milli Takımı ile Konya Büyükşehir Stadı’nda karşılaştı. Bir pozisyonda milli oyuncu Okay Yokuşlu (5) ile mücadele eden İsveçli rakibi Marcus Berg (9) yerde kaldı. Hakem bu pozisyon sonrası penaltı kararı verdi. AA/Abdullah Coşkun

STOCKHOLM

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta İsveç'in, 71. dakikada penaltıdan attığı golle deplasmanda Türkiye'yi 1-0 yenmesinin yankıları İsveç'te sürüyor.

Ülkenin önde gelen gazetesi Aftonbladet'e konuşan İsveç Milli Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Marcus Berg, Rumen hakem Istvan Kovacs'ın ikinci yarı için İsveç lehine 2 kez penaltı noktasını göstereceği yönünde söz verdiğini öne sürdü.

İlk yarı ceza sahası içindeki bir pozisyonda ayağına sert bir darbe aldığını kaydeden Berg, devre arası hakemle arasındaki geçen konuşmayı şöyle aktardı:

"Hakemle devre arası konuşmam oldu. Bana, 'Eğer itiraz ettiğin pozisyon penaltıysa sana ikinci yarı iki penaltı veririm' dedi."

Berg, muhabirin ''Hakemle konuştuktan sonra size kazanmanız için yardım mı etti?" sorusuna, ''Bilmiyorum. Benim bildiğim maçta iki penaltımız vardı, hakem birini verdi." yanıtını verdi.

Johansson, seyirci ve atmosfere hayran kaldı

Yayıncı kanal TV4'e açıklamalarda bulunan İsveçli orta saha oyuncusu Jakop Johansson ise Konya'daki seyirci ve atmosfere hayran kaldığını söyledi.

"Türk seyircisi harikaydı." diyen Johansson, "Baskı olacağını biliyorduk. Dolu tribünlere oynamak eğlenceliydi. Türk seyircisi harikaydı. Ateşli bir atmosfer vardı ama biz profesyoneliz. İşimize odaklandık.'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.