Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.00
BTC/USDT
70,037.00
BIST 100
9,137.83
Kurumsal Haberler

AA Genel Müdürü Karagöz, Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Öztürk ile bir araya geldi

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ile buluştu.

Muhammed Boztepe  | 08.09.2021 - Güncelleme : 09.09.2021
AA Genel Müdürü Karagöz, Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Öztürk ile bir araya geldi Fotoğraf: Erçin Ertürk/AA

Ankara

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz ve AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ile bir araya geldi.

AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, Abdullah Öztürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuya bundan sonraki kariyerinde başarı diledi.

Abdullah'ın başarısı dolayısıyla ülkede büyük sevinç yaşandığını belirten Karagöz, sporcuyla masa tenisi oynamak istediğini ifade etti. Karagöz ve Abdullah maç yapmak için sözleşti.

Abdullah ise AA'nın engelli sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Öte yandan AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru da Abdullah'ı makamında kabul etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.