Etkisiz hale getirilen terörist HDP'li vekilin akrabası çıktı
Şırnak'ta güvenlik güçleri tarafından bir terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristin HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik'in kayınbiraderi olduğu öğrenildi.

ŞIRNAK
Şırnak'ta güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen ve HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik'in kayınbiraderi olduğu öğrenilen teröristin cenaze törenine HDP Milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ve Aycan İrmez de katıldı.
Dicle Mahallesi'nde gece saatlerinde güvenlik güçlerine roketatarlı saldırıda bulunmaya çalıştığı sırada etkisiz hale getirildiği belirtilen Hacı Lokman Birlik'in (24) cenazesi, yakınları tarafından Şırnak Devlet Hastanesi morgundan alındı. Birlik'in cenazesi, Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze töreninde, Milletvekili Leyla Birlik'in yanı sıra HDP Şırnak milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ve Aycan İrmez de yer aldı.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.