Dolar
39.72
Euro
45.72
Altın
3,363.81
ETH/USDT
2,229.10
BTC/USDT
101,075.00
BIST 100
9,203.37
Spor

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: Avrupa'da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacaktır

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Avrupa'da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacak ve şampiyon olacaktır." dedi.

25.03.2016 - Güncelleme : 25.03.2016
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: Avrupa'da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacaktır

İSTANBUL 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basketbolda kadın ve erkek ile kadın voleybolunda Avrupa şampiyonu olacaklarına inandığını söyledi.

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Ankara'daki Fenerbahçe İncek Tesisleri'nde "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamındaki etkinliğine katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi'nden şansız bir şekilde elendiğini aktararak, "3 branşta da Avrupa şampiyonu olacağımıza inanıyorum. Futbolda şanssız şekilde elendik. Kadın basketbol, kadın voleybolda Dörtlü Final'e kaldık. İnşallah erkek basketbol takımımız da Dörtlü Final'e kalacaktır. Avrupa’da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacak ve şampiyon olacaktır." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.