TEI'nin "Güç Birliği" projesinin lansmanı yapıldı
Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), tedarik zincirini güçlendirmek için devreye aldığı "Güç Birliği" projesi tanıtıldı.

Eskişehir
TEI'den yapılan açıklamaya göre, projeyle tedarikçilere profesyonelleşme yolunda gelişim planları oluşturularak, başarıların teşvik ve ödüllerle desteklenmesi, yönetim süreçlerinde daha aktif roller üstlenilmesi gibi imkanlar sunulacak.
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.
🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
İlerleyen dönemde tüm tedarik ağına sunulması hedeflenen projeyle TEI, tedarik zincirini gelişen ve sürekliliği olan bir yapıya kavuşturacak.
Tedarikçilerin katıldığı "Güç Birliği" projesinin lansman toplantısında, projenin hedefleri ve yol haritası paylaşıldı.
TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, toplantıda yaptığı konuşmada, parça üretimi ve motor montajı için 40 yıl önce kurulan TEI'nin bugün kendi motorunu tasarlayıp üreten bir şirkete dönüştüğünü belirtti.
Elde ettikleri birikimleri, kendileriyle yürüyen tedarikçilerine sunma sorumluluğu taşıdıklarını vurgulayan Akşit, "Savunma Sanayii Başkanlığımız önderliğinde milli havacılıkta çıtayı daha da yukarı taşımak için 'Birlikteysek güçlüyüz.' diyerek ilerliyoruz." ifadesini kullandı.
TEI Finans ve Tedarik Genel Müdür Yardımcısı Emre Saylan da büyük başarıların ancak güçlü iş birlikleriyle mümkün olduğunu, hep birlikte daha iyisini yapmak ve başarıya birlikte ulaşmak için yola çıktıklarını aktardı.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.