Dolar
40.28
Euro
46.79
Altın
3,318.64
ETH/USDT
3,406.30
BTC/USDT
118,108.00
BIST 100
10,362.62
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: 'Turgut Özal Türkiye siyasetinde ve ekonomisinde önemli işlere imza atmıştır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın özgün düşünceleri ve vizyonuyla Türkiye siyasetinde ve ekonomisinde önemli işlere imza attığını söyledi.

17.04.2016 - Güncelleme : 19.04.2016
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:  'Turgut Özal Türkiye siyasetinde ve ekonomisinde önemli işlere imza atmıştır'

MALATYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  Sekizinci Cumhurbaşkanı Özal'ın vefatının 23. yılı dolasıyla yaptığı yazılı açıklamada, 17 Nisan'ın hem Malatya hem de Türkiye tarihinde önemli bir gün olduğunu belirtti.

Özal'a Allah'tan rahmet dileyen Ağbaba, "Turgut Özal, özgün düşünceleri ve vizyonu ile Türkiye siyasetinde ve ekonomisinde önemli işlere imza atmıştır. Malatyalılık kimliğini her platformda ortaya koyan ve bununla gurur duyduğunu ifade eden Özal, Malatya'nın İsmet İnönü'den sonra yetiştirdiği önemli değerlerden biri olarak hafızalarda yerini almıştır." ifadesini kullandı.

Muhabir: Volkan Kaşik


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın