Ümraniye'de 65 yaş üstü bireyler "Aktif Yaş Al" projesiyle sosyalleşiyor
Ümraniye Belediyesi, "Aktif Yaş Al" projesi ile 65 yaş üstü vatandaşlar için seminerler, atölyeler ve sosyal etkinlikler düzenliyor.

İstanbul
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının YADES Projesi desteğiyle İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Medipol Üniversitesi işbirliğinde yürütülen "Aktif Yaş Al" projesi başarıyla sürdürülüyor.
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.
🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
Başkan İsmet Yıldırım proje kapsamında büyüklere yönelik gerçekleştirilen etkinliklerden birine katılarak onların görüş ve önerilerini dinledi.
Etkinliğe katılanlar, kendilerine sunulan hizmet ve imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, projeye katkı sunan Ümraniye Belediyesine ve İsmet Yıldırım'a teşekkürlerini iletti.
65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik yürütülen projeyle sağlıklı, aktif ve üretken bir yaşam hedefleniyor. Her ay düzenlenen bilişsel egzersizler, seminerler, atölyeler ve geziler sayesinde katılımcılar, hem yeni bilgiler ediniyor hem de sosyal bağlarını güçlendiriyor.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.