Dolar
43.27
Euro
50.19
Altın
4,595.72
ETH/USDT
3,318.40
BTC/USDT
95,242.00
BIST 100
12,668.52
Spor

Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası, Ankara'da yapıldı

Türkiye Halter Federasyonunun (THF) 2026 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası, Ankara'da düzenlendi.

Çağlanur Tuncel  | 17.01.2026 - Güncelleme : 17.01.2026
Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası, Ankara'da yapıldı Fotoğraf: Türkiye Halter Federasyonu

Ankara

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Pursaklar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda THF Başkanı Talat Ünlü ile katılımcılar tarafından, dereceye giren sporculara ve kulüplere ödülleri törenle takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Ünlü, şampiyonaya ev sahipliği yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yarışmaya katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
bannerpartial1
bannerpartial2