İstanbul'da trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 2 kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 2 kişinin yakalandığını bildirdi.
Ankara
Yerlikaya, NSosyal hesabından "Gereği yapıldı" başlığıyla yaptığı paylaşımda, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren Ç.Ö. ve M.Y.Ö'nün yakalandığını belirtti.
Vatandaşların anlık öfkelere yenilmemesi gerektiğini ifade eden Yerlikaya, trafik kurallarının herkesin güvenliği için bulunduğunu vurguladı.
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.
🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
Yerlikaya, şunları kaydetti:
"İlk kez yeni trafik kanunu teklifine girecek maddeye göre, saldırı amacıyla araçtan inen ve yol kapatan bu sürücüye, 180 bin lira idari para cezası uygulayacağız, sürücü belgesini 60 gün süreyle geri alacağız ve aracını 60 gün süreyle trafikten men edeceğiz. Sizce aracı ve ehliyeti 60 gün süreyle alınan bu sürücü, aynı hareketleri bir daha yapar mı? Lütfen bu tür araç kullanan sürücüleri gördüğünüzde 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirelim. Biz gereğini yaparız."
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.GEREĞİ YAPILDI ✅
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) November 26, 2025
ARACIN PEŞİNDEN GİDİP ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞMAK…BU NEDİR? BU NASIL BİR ARAÇ KULLANMA KÜLTÜRÜDÜR?
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren Ç.Ö. ve M.Y.Ö. yakalandı. Gereği Yapıldı ✅
Aracın önünü kesip kavga ettiniz diyelim. Daha yeni… pic.twitter.com/1tYRMUFd9C
