Dolar
40.42
Euro
47.28
Altın
3,385.14
ETH/USDT
3,705.80
BTC/USDT
117,687.00
BIST 100
10,616.18
Spor, Futbol

Hüseyin Kalpar: Eksiklerimizi tamamladığımızda daha güçlü olacağız

Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'a 4-1 mağlup oldukları maçta kendi hatalarından golleri yediklerini söyledi.

Ercan Doğan  | 21.08.2016 - Güncelleme : 21.08.2016
Hüseyin Kalpar: Eksiklerimizi tamamladığımızda daha güçlü olacağız Fotoğraf AA: Arif Hüdaverdi Yaman

Istanbul

İSTANBUL

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Süper Lig'e yeni çıkmış takım olarak son şampiyon Beşiktaş'a karşı oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Kalpar, "Maç 4-1 bitti ama yediğimiz goller bariz hatalarımızdan geldi. Bu da bizi yıprattı, acemiliğimiz olarak kabul etmek lazım." dedi.

İlk yarıda kendi hatalarından iki gol yediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "İkinci yarıda rakibe kolay teslim olmadan götürmek istedik ancak üçüncü gol geldi. Hedefimiz ligde kalabilmek. Beşiktaş'tan puan almak bizi onurlandırır ancak ayarımızdaki takımlar karşısında iyi sonuçlar almak istiyoruz. Eksiklerimiz var, arayış içindeyiz. Eksiklerimizi tamamladığımızda daha güçlü takım olacağız." diye konuştu.

Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.