Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.80
BTC/USDT
70,005.00
BIST 100
9,067.79
Spor, Futbol

Fenerbahçe, Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ercan Doğan  | 06.08.2020 - Güncelleme : 06.08.2020
Fenerbahçe, Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

İstanbul
Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Çek savunma oyuncusunun kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Açıklamada, "Ailemize katılan Filip Novak'a çubuklu formamıza 'hoş geldin' diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Filip Novak Fenerbahçe'ye transferinden umutlu

Sarı-lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayan Novak, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsten dolayı futboldan uzak kaldıkları bir dönem yaşadıklarını belirterek, "O dönem çok kötüydü. Statlar boştu ama şimdi yeniden Türkiye'de, İstanbul'da top oynayacağım için çok heyecanlı ve mutluyum. Fenerbahçe forması altında çok büyük beklentilerim var. Sadece futbol oynamaya odaklıyım. Futbol oynamayı çok özledim. Topa dokunmayı çok özledim." diye konuştu.

Fenerbahçe'ye transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Novak, "Kulüpsüz geçirdiğim dönem, belirsizlik çok kötüydü. Şimdi her şey belli oldu. Yeni ve büyük bir aileye katıldım. Camiamıza, başkanımız Ali Koç'a, Emre Belözoğlu'na, Selahattin Baki'ye, beni bu sarı-lacivert renklere bağladıkları için teşekkür ediyorum. Sezonun başlaması için gün sayıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm taraftara destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın