Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,515.80
BTC/USDT
113,972.00
BIST 100
10,746.98
Teknoloji

Facebook 'Güvende misin?' uygulamasını tekrar kullanıma açtı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, 17 Şubat 2016'da Ankara'daki terör saldırısında başlattığı "Güvende misin?" mesajını tekrarladı.

13.03.2016 - Güncelleme : 14.03.2016
Facebook 'Güvende misin?' uygulamasını tekrar kullanıma açtı

ANKARA

Facebook, Ankara'daki terör saldırısının ardından kullanıcılara otomatik olarak yönlendirdiği "Güvende misin?" mesajını tekrarladı.

Sosyal paylaşım sitesinin, Ankara'daki kullanıcılara gönderdiği mesajda, "İyi misin? Görünüşe göre Türkiye'nin başkenti Ankara'da patlamadan etkilenen bölgedesin. Güvende olduğunu bildirerek, iyi olduğundan arkadaşlarını haberdar et. Bunu yaptığında bir bildirim alacaklar" ifadesi yer alıyor.

Kullanıcılardan güvende olup olmadığını bildirmek için "güvende olduğunu bildir" veya "arkadaşlarını kontrol et" seçeneğini kullanmaları isteniyor.

Facebook benzer bir uygulamayı, 17 Şubat 2016'da Ankara'daki ve 13 Kasım 2015'te Paris'teki terör saldırıları sonrasında da kullanıcıları için açmıştı.

Muhabir: Merve Yıldızalp

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.