Turqi, 9 të vdekur dhe 47 të plagosur në përplasjen e trenit të shpejtëIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit