15.04.2023

Turkiye lëshon satelitin e parë vendas dhe kombëtar vëzhgues IMECE

IMECE, sateliti i parë vendas dhe kombëtar vëzhgues i Türkiye-s me rezolucion të lartë, u lëshua në hapësirë nga Baza e Forcave Hapësinore Vandenberg në Kaliforni të SHBA-së.Intervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit