Shkup, organizohet program i leximit të Kuranit dhe lutjeve me rastin e 15 KorrikutIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit