video / Ballkan
"Në baza vjetore rreth një miliard euro nga diaspora hyjnë në Maqedoni"
“Segmenti ekonomik është shumë i rëndësishëm dhe në baza vjetore rreth 460-500 milion euro hyjnë zyrtarisht. Megjithatë, jozyrtarisht, numrat arrijnë edhe deri në një miliardë”, thekson Ademi
10.07.2018