11.01.2021

Maqedoni e Veriut, dimri dhe pandemia përkeqësojnë më tej situatën e familjeve të varfraIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit