02.10.2021

Largohen krejtësisht bllokadat në veri, tërhiqet njësia speciale e Policisë së Kosovës

Ushtarët e KFOR-it erdhën që në orët e para të mëngjesit dhe ishin të pranishëm dhe të gatshëm gjatë gjithë kohës për të marrë përgjegjësinë për sigurinë dhe paqen në këtë pjesëIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit