25.08.2021

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim juridik ndërkombëtar

Sipas marrëveshjes, Kosova dhe Maqedonia e Veriut i garantojnë shtetasve të palës tjetër mbrojtje të njëjtë juridike dhe qasje të lirë pranë gjykatave dhe organeve tjera sikurse shtetasit e tyreIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit