Kosovë, 23 vjet nga rënia e kryekomandantit të UÇK-së Adem Jashari dhe familjes së tijIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit