15.09.2021

Kompania turke "Kiğılı" nënshkruan marrëveshje sponsorizimi me Federatën e Basketbollit të Maqedonisë së Veriut

“Do të bëjmë gjëra të mira së bashku. Ne i duam sportistët. I duam adhuruesit e sportit. Ne duam të mbështesim klubet sportive që i shërbejnë sportit dhe sportdashësve”, tha shefi ekzekutiv i kompanisëIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit