Idlib, civilët e ikur nga sulmet e Asadit vuajnë nga bora dhe acari në tendaIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit