28.05.2022

Gjuetia me fajkoj si mënyrë e jetesës në Maqedoninë e Veriut

Anadolu Agency (AA), i cili shkoi për gjueti me gjuetarin me fajkoj Trajçe Kitanovski (33) dhe skifterin e tij amerikan të shkretëtirës të llojit Harrison, të cilin ai e quajti HariIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit