Bosnjë dhe Hercegovinë, i mbijetuari i luftës "varrosi shtëpinë" e shkatërruar nga serbëtIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit