22.10.2023

Avioni presidencial i Türkiyes dërgon ilaçe dhe furnizime mjekësore për Gazën

Një grup prej 20 profesionistësh të kujdesit shëndetësor janë gjithashtu në bordin e avionit që u ngrit nga Aeroporti Esenboğa i AnkarasëIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit