Zëvendëskryeministri turk, Yalçın Akdoğan mbërrin në Maqedoni Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Zëvendëskryeministri turk, Yalçın Akdoğan mbërrin në Maqedoni Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Zëvendëskryeministri turk, Yalçın Akdoğan mbërrin në Maqedoni Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Zëvendëskryeministri turk, Yalçın Akdoğan mbërrin në Maqedoni Fotoğraf: Ilin Nikolovski

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit