YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

YPG/PKK shndërroi në shtab kishën armene
Fotoğraf: Ömer Alven

Organizata terroriste YPG/PKK ka shndërruar në shtab një kishë armene në qendrën e qytetit Tal Abyad në lindje të lumit Eufrat. Në kishën e filmuar nga AA shihet se vendi i përcaktuar për leximin e meshës nga ana e priftit është i mbushur me posterë të kreut të organizatës terroriste, Abdullah Öcalan. Ky seksion i kishës, i quajtur nga armenët si "horan", ruan privatësinë sipas besimit të tyre dhe në të mund të hyjë vetëm prifti. ( Ömer Alven - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit