YPG/PKK përdor fotografi të rreme për të njollosur operacionin e Turqisë

YPG/PKK përdor fotografi të rreme për të njollosur operacionin e Turqisë

ANKARA (AA) - Llogaritë pro organizatës terroriste YPG/PKK në rrjetet sociale kanë shpërndarë fotografi të rreme të familjeve të pikëlluara të prekura nga luftërat në rajon për të përhapur dezinformata në lidhje me operacionin antiterrorist të Turqisë në lindje të lumit Eufrat. ( Ekip - Anadolu Agency )

YPG/PKK përdor fotografi të rreme për të njollosur operacionin e Turqisë Fotoğraf: Ekip

ANKARA (AA) - Llogaritë pro organizatës terroriste YPG/PKK në rrjetet sociale kanë shpërndarë fotografi të rreme të familjeve të pikëlluara të prekura nga luftërat në rajon për të përhapur dezinformata në lidhje me operacionin antiterrorist të Turqisë në lindje të lumit Eufrat. ( Ekip - Anadolu Agency )

YPG/PKK përdor fotografi të rreme për të njollosur operacionin e Turqisë Fotoğraf: Ekip

ANKARA (AA) - Llogaritë pro organizatës terroriste YPG/PKK në rrjetet sociale kanë shpërndarë fotografi të rreme të familjeve të pikëlluara të prekura nga luftërat në rajon për të përhapur dezinformata në lidhje me operacionin antiterrorist të Turqisë në lindje të lumit Eufrat. ( Ekip - Anadolu Agency )

YPG/PKK përdor fotografi të rreme për të njollosur operacionin e Turqisë Fotoğraf: Ekip

ANKARA (AA) - Llogaritë pro organizatës terroriste YPG/PKK në rrjetet sociale kanë shpërndarë fotografi të rreme të familjeve të pikëlluara të prekura nga luftërat në rajon për të përhapur dezinformata në lidhje me operacionin antiterrorist të Turqisë në lindje të lumit Eufrat. ( Ekip - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit