Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

Venezuelë, sërish ndërprerje të energjisë elektrike Fotoğraf: Carolina Cabral

Venezuela sërish po ballafaqohet me ndërprerje në masë të madhe të energjisë elektrike. Sipas mediave vendase Venezuela për herë të katërt këtë vit po ballafaqohet me ndërprerje të energjisë elektrike, ku kryeqyteti Karacas dhe një pjesë e madhe e vendit nuk ka energji elektrike. ( Carolina Cabral - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit