Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Veglat e zdrukthëtarsië të Sulltan Abdylhamitit II shfaqen në Stamboll Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

STAMBOLL: Veglat e zdrukthëtarisë së të Abdylhamitit II, sulltanit të 34-të të Perandorisë Osmane, janë duke u shfaqur për herë të parë në Pallatin Yıldız në Stamboll. Në koleksionin e ri bëjnë pjesë edhe një shpatë, tespihet dhe vula e artë e sulltanit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit