Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
19.10.2023

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Rritet në 3.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit ndaj Rripit të Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

KHAN. YUNIS, GAZA - Ministria palestineze e Shëndetësisë njoftoi se të paktën 3.500 palestinezë janë vrarë dhe 12 mijë janë plagosur në sulmet që Izraeli ka ndërmarrë ndaj Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 3.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit ndaj Rripit të Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

KHAN. YUNIS, GAZA - Ministria palestineze e Shëndetësisë njoftoi se të paktën 3.500 palestinezë janë vrarë dhe 12 mijë janë plagosur në sulmet që Izraeli ka ndërmarrë ndaj Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 3.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit ndaj Rripit të Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

KHAN. YUNIS, GAZA - Ministria palestineze e Shëndetësisë njoftoi se të paktën 3.500 palestinezë janë vrarë dhe 12 mijë janë plagosur në sulmet që Izraeli ka ndërmarrë ndaj Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Mustafa Hassona

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Mustafa Hassona

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

ipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Belal Khaled

KHAN YUNIS, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Belal Khaled - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Ali Jadallah

GAZA CITY (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Belal Khaled

KHAN YUNIS, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Belal Khaled - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

GAZA (AA) - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës, vriten mbi 40 palestinezë të tjerë
Fotoğraf: Abed Zagout

KHAN YUNIS, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Zagout - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 13-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Sipas dëshmitarëve okularë dhe burimeve mjekësore, mbi 40 palestinezë të tjerë u vranë herët mëngjesin e sotëm derisa avionët luftarakë të Izraelit vazhduan të godasin Rripin e Gazës në ditën e 13-të me radhë. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Rritet në 3.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit ndaj Rripit të Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

KHAN. YUNIS, GAZA - Ministria palestineze e Shëndetësisë njoftoi se të paktën 3.500 palestinezë janë vrarë dhe 12 mijë janë plagosur në sulmet që Izraeli ka ndërmarrë ndaj Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 3.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit ndaj Rripit të Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

KHAN. YUNIS, GAZA - Ministria palestineze e Shëndetësisë njoftoi se të paktën 3.500 palestinezë janë vrarë dhe 12 mijë janë plagosur në sulmet që Izraeli ka ndërmarrë ndaj Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit