Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat kundër qeverisë në Kolumbi
Fotoğraf: Juancho Torres

Mijëra persona të cilët që nga 28 prilli zhvillojnë protesta masive kundër qeverisë në Kolumbi, organizuan tubime dhe marshime në qytete të rëndësishme të vendit. ( Juancho Torres - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit