Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë në Rripin e Gazës brenda një dite
23.10.2023

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë, përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar në sulmet që ka zhvilluar në ditën e fundit në Rripin e Gazës nën bllokadë. Pavarësisht thirrjeve të bëra nga bota për ndalimin e masakrës civile, ushtria izraelite vazhdon sulmet e saj kundër Gazës duke i rritur ato. Në një deklaratë nga ushtria izraelite thuhet se 320 pika janë goditur në ditën e fundit në Rripin e Gazës. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë në Rripin e Gazës brenda një dite
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë, përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar në sulmet që ka zhvilluar në ditën e fundit në Rripin e Gazës nën bllokadë. Pavarësisht thirrjeve të bëra nga bota për ndalimin e masakrës civile, ushtria izraelite vazhdon sulmet e saj kundër Gazës duke i rritur ato. Në një deklaratë nga ushtria izraelite thuhet se 320 pika janë goditur në ditën e fundit në Rripin e Gazës. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë në Rripin e Gazës brenda një dite
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë, përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar në sulmet që ka zhvilluar në ditën e fundit në Rripin e Gazës nën bllokadë. Pavarësisht thirrjeve të bëra nga bota për ndalimin e masakrës civile, ushtria izraelite vazhdon sulmet e saj kundër Gazës duke i rritur ato. Në një deklaratë nga ushtria izraelite thuhet se 320 pika janë goditur në ditën e fundit në Rripin e Gazës. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë në Rripin e Gazës brenda një dite
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë, përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar në sulmet që ka zhvilluar në ditën e fundit në Rripin e Gazës nën bllokadë. Pavarësisht thirrjeve të bëra nga bota për ndalimin e masakrës civile, ushtria izraelite vazhdon sulmet e saj kundër Gazës duke i rritur ato. Në një deklaratë nga ushtria izraelite thuhet se 320 pika janë goditur në ditën e fundit në Rripin e Gazës. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë në Rripin e Gazës brenda një dite
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Ushtria izraelite ka vrarë 400 palestinezë, përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar në sulmet që ka zhvilluar në ditën e fundit në Rripin e Gazës nën bllokadë. Pavarësisht thirrjeve të bëra nga bota për ndalimin e masakrës civile, ushtria izraelite vazhdon sulmet e saj kundër Gazës duke i rritur ato. Në një deklaratë nga ushtria izraelite thuhet se 320 pika janë goditur në ditën e fundit në Rripin e Gazës. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Vazhdon në ditën e 17-të sulmi i Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Abed Rahim Khatib

RAFAH, GAZA - Ushtria izraelite ka vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Abed Rahim Khatib - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vazhdojnë në ditën e 17-të sulmet e Izraelit kundër Gazës
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtria izraelite është duke vazhduar sulmet e saj kundër Rripit të Gazës në ditën e 17-të të luftës që filloi më 7 tetor. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit