Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

Vajza siriane me një këmbë ecën 3 kilometra për të shkuar në shkollë Fotoğraf: Muhammed Said

IDLIB (AA) - Vajza 9-vjeçarja siriane Fatima Ahmed al-Mustafa e cila humbi këmbën e majtë në një sulm ajror të regjimit të Assad-it dhe mbështetësve të tij, është parë në qytetin Idlib të Sirisë më 19 nëntor 2020. Fatima, e cila u zhvendos me familjen e saj në një zonë më të sigurt afër qendrës së qytetit të Idlibit, duhet çdo ditë të ecë në shkollë rreth 3 kilometra për të vazhduar arsimimin e saj. ( Muhammed Said - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit