Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
30.05.2021

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Vajza palestineze që humbi jetën nga sulmet izraelite kishte edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit
Fotoğraf: Ali Jadallah

Vajza palestineze 11-vjeçare Rafif Ebu Dayir, e cila humbi jetën në sulmet që Izraeli ndërmori në Rripin e Gazës nën bllokadë, kishte shtuar edhe flamurin turk në vizatimin e saj të fundit dhe i cili ka mbetur përgjysmë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit