Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
09.10.2019

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( İbrahim Toprak - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: İbrahim Toprak

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( İbrahim Toprak - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: İbrahim Toprak

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( İbrahim Toprak - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: İbrahim Toprak

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( İbrahim Toprak - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Kerem Kocalar

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Kerem Kocalar

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Kerem Kocalar

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Kerem Kocalar

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Kerem Kocalar

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

Ushtria turke fillon operacionin "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë
Fotoğraf: Hasan Namlı

ANKARA (AA) - Turqia njofton nisjen e operacionit "Burimi i Paqes" nga ana e Forcave të Armatosura Turke (TSK) dhe Ushtrisë Kombëtare Siriane kundër organizatave terroriste PKK/YPG dhe DEASH në veri të Sirisë. ( Hasan Namlı - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit