Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

Ushtria turke e kujdesshme ndaj objekteve fetare dhe historike në veri të Sirisë
Fotoğraf: MSB

Civilët, objektet historike dhe fetare dhe ambienti nuk janë dëmtuar gjatë operacionit antiterrorist "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë, tha Ministria turke e Mbrojtjes. Në një deklaratë, Ministria rikujtoi se që para fillimit të operacionit, ushtria turke kishte paralajmëruar se nuk do t'i kishte në shënjestër civilët dhe objektet historike, kulturore dhe fetare. ( MSB - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit