ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Hişam el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: Bekir Kasım

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

ULS përfundon përgatitjet për një operacion të ri të mundshëm Fotoğraf: His¸am el Homsi

AFRIN (AA) - Ushtria e Lirë Siriane (ULS) ka përfunduar përgatitjet dhe stërvitjen në territoret ushtarake në Siri të cilat u pastruan nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve "Mburoja e Eufratit" dhe "Dega e Ullirit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK). ( His¸am el Homsi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit