Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency

Më 2 shkurt 2018, reporteri i AA-së Sarp Özer u plagos në dorën dhe këmbën e tij në një sulm me raketa dhe mortaja ndërsa ndiqte operacionin Dega e Ullirit në Afrin, Siri. (Arkivi) ( Engin Çorlu - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Ecvet Atik

Më 11 gusht 2011, kameramani i AA Celalettin Gürbüz filmoi një nënë dhe foshnjën e saj duke pritur për ndihmë në një kamp në Somali. (Arkivi) ( Ecvet Atik - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë shënjestruan kamerën e gazetarit të pavarur Muhammed Dahlan, i cili punon për AA-më, me plumba plastikë gjatë demonstratës në kufirin e Gazës më 18 tetor 2019. Dahlan, i cili i mbijetoi sulmit i palënduar, tha se kamera e tij ishte bërë e papërdorshme. (Arkivi) ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Dy reporterë të AA-së u plagosën lehtë në sulmin ndaj ndërtesës ku ndodhen gazetarët në rrethin Nusaybin të Mardin më 11 tetor 2019 nga të shtënat me armë nga zona e okupuar nga YPG/PKK në Siri. Gazetarët e Ömer Yasin Ergin dhe Ahmet Kaplan (në foto) u plagosën lehtë nga copëzat e xhamit ndërsa plumbat goditën ndërtesën ku ndodheshin gazetarët. (Arkivi) ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Marie Dorigny

Më 5 dhjetor 2019, fotoreporteri i AA, Mustafa Yalçın u plagos kur një bombol me gaz i shkrepur nga policia e goditi atë në sy gjatë protestave të reformës së pensioneve në Francë. (Arkivi) ( Marie Dorigny - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: İlkin Eskipehlivan

Më 6 nëntor 2009, fotoreporteri i AA Fırat Yurdakul ndoqi protestat kundër Këshillit të Arsimit të Lartë (YÖK) me një maskë gazi. (Arkivi) ( İlkin Eskipehlivan - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Erhan Sevenler

Më 25 Prill 2010, para ndeshjes Kasımpaşa-Fenerbahçe, në një aksident prapa golit u plagos fotoreporteri i AA-së Oktay Çilesiz. (Arkivi) ( Erhan Sevenler - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Më 9 tetor 2015, kameramani i AA-së Metin Yüksel Kaya, i cili po ndiqte përleshjet në rrethin Şucaiyye të Gaza, u qëllua në dorën e tij të majtë gjatë ndërhyrjes së ushtarëve izraelitë. (Arkivi) ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Yunus Keleş

Më 22 tetor 2016, kameramani i AA-së, İhsan Muhammed, i cili iu nënshtrua një sulmi të armatosur nga organizata terroriste DAESH në rrethin Kerkuk të Irakut, u largua nga rajoni. (Arkivi) ( Yunus Keleş - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Volkan Furuncu

Më 17 gusht 2017, personi me emrin Mehmet, i cili u prezantua si menaxher i ndërmarrjes, sulmoi ekipin e AA-së, i cili donte të shikonte vendin e punës së familjes në New Jersey. (Arkivi) ( Volkan Furuncu - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Issam Rimawi

Më 23 dhjetor 2017, fotoreporteri i AA Hisham Abu Shegra u plagos nga një bombol me gaz të shkrepur nga ushtarët izraelitë të cilët ndërhynë në demonstratat e "Santa Claus" në qytetin e Beytullahim në jug të Bregut Perëndimor. (Arkivi) ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Stringer

Më 3 mars 2018, fotoreporteri i AA-së İssam Rimavi u plagos kur një bombolë me gaz goditi dorën e tij ndërsa përpiqej të filmonte ndërhyrjen e ushtarëve izraelitë kundër demonstruesve palestinezë. (Arkivi) ( Stringer - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Kenan Yeşilyurt

Më 1 gusht 2012, fotoreporteri i AA-së Sinan Gül, i cili shkoi në rajon për të ndjekur Ushtrinë e Lirë Siriane që zhvilloi një operacion kundër bazës ushtarake të ushtrisë siriane, regjistroi momentin e lëndimit me kolegun e tij. (Arkivi) ( Kenan Yeşilyurt - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Punonjësit e Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit Telex të AA-së në vitin 1972. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Mehmet Ünlü

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Gazetarja e AA-së Aysun Nebrekli ndoqi mbledhjen e CHP-së të mbajtur në Kızılcahamam më 21 janar 1977. (Arkivi) ( Mehmet Ünlü - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Në vitin 1978, Reporteri i AA Ceyhan Altınyeleklioğlu (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Mehmet Ünlü

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Gazetari i AA-së me shikim të dëmtuar, Aziz Kürkçü (i treti nga e majta) ishte i pranishëm në konferencën për shtyp të Shefit të Shoqatës së Dritës për të Verbrët në 6 Janar 1977. (Arkivi) ( Mehmet Ünlü - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Mehmet Ünlü

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Gazetarja e AA-së Aysun Nebrekli ishte në Kızılcahamam më 21 janar 1977. (Arkivi) ( Mehmet Ünlü - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Süleyman Demirel, Kryetar i Partisë së Drejtësisë, vlerësoi zhvillimet politike për reporterin e AA Ergin Unal më 6 dhjetor 1971. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Punonjësit e Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit Telex të AA-së në vitin 1972. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Burhan Dodanlı, reporter për Shërbimin e Brendshëm të Lajmeve AA në 1972. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Shërbimi Teknik i Drejtorisë së Përgjithshme të Agjencisë Anadolu në 1972. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Hüseyin Tek

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Bünyamin Bekbulat (në këmbë), duke punuar për Shërbimin e Brendshëm të Lajmeve AA më 3 shtator 1979. (Arkivi) ( Hüseyin Tek - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Selfet Güner

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Pas tërmetit në Erzurum që ndodhi më 30 tetor 1983, reporteri i AA-së Temel Taylan (majtas) intervistoi qytetarët. (Arkivi) ( Selfet Güner - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Reporteri i AA Coşkun Deniz (djathtas) në një intervistë në lidhje me masat e sigurisë të marra në Aeroportin Esenboğa pas rrëmbimit të avionit THY të quajtur Boğaziçi, 3 maj 1972. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Kryeministri i kohës Süleyman Demirel iu përgjigj pyetjeve të reporteres së AA-së Nalan Seçkin nga makina ndërsa largohej nga Rezidenca Çankaya më 9 janar 1971. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Në vitet 1970, reporterja e AA-së, Nalan Seçkin, shihet duke intervistuar Kryetarin e Parlamentit Ferruh Bozbeyli. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Reporteri i AA-së, Ünal Menderes, duke shkruar lajmin në makinë shkrimi në 12 maj 1973. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Süreyya Kalaba, i cili filloi të punojë si reporter gjatë viteve të themelimit të AA-së dhe punoi në nivele të ndryshme derisa ushtroi detyrën si zëvendës menaxher i përgjithshëm, në bisedë me reporteren e AA-së, Nalan Seçkin më 29 mars 1984. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Korrespondenti i AA-së Unal Menderes më 3 nëntor 1972, intervistoi Kampionin e Turqisë në boks, Mehmet Kumova. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Piktorja Mümtaz Bomen iu përgjigj pyetjeve të reporteres së AA-së Nalan Akgün rreth ekspozitës së mbaujtur më 1 dhjetor 1982. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Ish-Ministri i Brendshëm Hasan Fehmi Güneş (i dyti nga e majta) iu përgjigj pyetjeve të reporterit të AA Levent Pirler (majtas) më 9 tetor 1979. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Celal Bayar, një nga ish-Presidentët, i cili mbushi 100 vjet në vitin 1982, iu përgjigj pyetjeve të reporteres së AA, Nalan Seçkin (djathtas). (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Gazetari i AA Ural Yamaç, së bashku me komandantin e Divizionit të 28-të Gjeneral Major Osman Fazıl Polat (i treti nga e majta), inspektuan pushkën Kalashnikov të konfiskuar nga Ushtria e Gardës Kombëtare Greke më 20 korrik 1974. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Artisti i teatrit Gazanfer Özcan (i dyti nga e majta) duke ecur në Kızılay më 19 maj 1974. Shefi i Inteligjencës së AA-së Turgut Yılmaz Güven (majtas) dhe reporteri i AA-së, Ural Yamaç (i treti nga e majta). ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Artistja italiane e filmit Sophia Loren (e dyta djathtas) dhe burri i saj, regjisori i kinemasë Carlo Ponti, vizituan Muzeun e Qytetërimeve Anatoliane në 27 Prill 1974 dhe iu përgjigjën pyetjeve të reporteres së AA-së, Nalan Seçkin (djathtas). (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Foto: Barlas Kuntay, Ministri i Kulturës dhe Promovimit i periudhës, vizitoi Shërbimin e Komunikimit të AA në 27 nëntor 1979. (Arkivi) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Halil Sağırkaya

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën" Foto: Ndërtesa e Drejtorisë së Përgjithshme të AA-së (Arkivë) ( Halil Sağırkaya - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Foto: Ndërtesa e Drejtorisë së Përgjithshme të AA në Sıhhiye, Ankara, e cila u përdor deri në vitin 1998. (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Foto: Ndërtesa e Drejtorisë së Përgjithshme të AA në Sıhhiye, Ankara, e cila u përdor deri në vitin 1998. (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Foto: Ndërtesa e vjetër e Drejtorisë së Përgjithshme të AA-së në Ulus. (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Foto: Ndërtesa e vjetër e Drejtorisë së Përgjithshme të AA-së në Ulus. (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". Gjatë Luftës së Pavarësisë, botoheshin edhe buletinet në gjuhën franceze të AA-së. Fotoja tregon një raport mbi Kushtetutën e vitit 1921. (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: Arkivi i AA-së

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën" (Arkivë) ( Arkivi i AA-së - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: BYEGM

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". (Arhivë) ( BYEGM - Anadolu Agency )

Udhëtimi 101-vjeçar i gazetarisë së besueshme: Anadolu Agency
Fotoğraf: BYEGM

Anadolu Agency (AA), e themeluar gjatë Luftës Kombëtare më 6 prill 1920 me urdhër të Mustafa Kemal Ataturkut, 101 vite është duke "përçuar zërin e Anadollit në mbarë botën". (Arhivë) ( BYEGM - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit