Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Sergen Sezgin

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Burak Akay

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Burak Akay - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Burak Akay

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Burak Akay - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Burak Akay

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Burak Akay - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Burak Akay

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Burak Akay - Anadolu Agency )

Turqia shënon 106-vjetorin e Fitores së Çanakkalasë Fotoğraf: Burak Akay

Në mbarë Turqinë dhe jashtë vendit organizohen aktivitete të ndryshme me rastin e 18 Marsit, Ditës së Përkujtimit të Dëshmorëve dhe 106-vjetorit të Fitores së Çanakkalasë, ndërsa ceremonia e parë është organizuar në qytetin e Çanakkalasë. ( Burak Akay - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit