Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19

Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Ali Atmaca - Anadolu Agency )

Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Ali Atmaca

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Ali Atmaca - Anadolu Agency )

Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Ali Atmaca

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Ali Atmaca - Anadolu Agency )

Adana - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Eren Bozkurt

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Eren Bozkurt - Anadolu Agency )

Muş - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: İbrahim Yaldız

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( İbrahim Yaldız - Anadolu Agency )

Samsun - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Veysel Altun

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Veysel Altun - Anadolu Agency )

Bilecik - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Muhsin Arslan

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Muhsin Arslan - Anadolu Agency )

Kayseri - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Esma Küçükşahin - Anadolu Agency )

Ankara - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Evrim Aydın

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Ali Atmaca

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Ali Atmaca - Anadolu Agency )

Bursa - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Ali Atmaca

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Ali Atmaca - Anadolu Agency )

Çanakkale - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Burak Akay

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Burak Akay - Anadolu Agency )

Ankara - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Evrim Aydın

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Ankara - Turqia fillon imunizimin kundër COVID-19 Fotoğraf: Evrim Aydın

Në Turqi sot ka filluar vaksinimi kundër koronavirusit të ri (COVID-19), fillimisht nga punonjësit shëndetësorë. Dje, ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, mori vaksinën kineze kundër koronavirusit, CoronaVac dhe u bë personi i parë që mori vaksinën e zhvilluar së fundmi. Agjencia turke e Barnave dhe Produkteve Mjekësore (TITCK) miratoi dje për përdorim urgjent vaksinën CoronaVac, të zhvilluar nga kompania SinoVac me bazë në Pekin ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit