Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

Turqia dhe SHBA fillojnë patrullimin e përbashkët në lindje të Eufratit Fotoğraf: Eşber Ayaydın

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Forcave të Armatosura të SHBA-ve kanë filluar patrullimin e tyre të parë të përbashkët tokësor në kuadër të fazës së parë të zbatimit për zonën e sigurtë në lindje të Eufratit në Siri. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit