Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

Turqi, "Shkëmbinjtë që Lotojnë" tërheq të pasionuarit e natyrës në vjeshtë Fotoğraf: Sidar Can Eren

Një dukuri natyrore në Luginën Pülümür të qytetit Tunceli në lindje të Turqisë, e quajtur në mesin e popullatës si "Shkëmbinjtë që Lotojnë" për arsye se gjithmonë pikon ujë, me ardhjen e vjeshtës u shndërrua në një bukuri të rrallë. Tunceli, një qytet që tërheq me pasuritë natyrore, historike dhe kulturore, është një ndër vendet më të vizituara në çdo stinë të vitit. Qyteti i cili shtrihet në një lartësi mbidetare prej 940 metrash, për arsye se ndodhet në mesin e disa maleve pothuajse i ngjan një parajse të fshehur. ( Sidar Can Eren - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit